';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Rosa Sensat ha rebut 120 educadores de Junji (Xile)

dimarts, 11 desembre, 2018

Divendres 30 de novembre es va realitzar la cloenda de les passanties realitzades a l'Associació de Mestres Rosa Sensat de la Junta Nacional de Jardines Infantiles (Junji) de Xile.

L'Educació Infantil (0-6 anys) a Xile és pública i gratuïta. Han fet una gran aposta formativa pels professionals de tot el país, amb un conveni de tres cursos, d’aproximadament 120 professionals de l’educació infantil cada curs, amb la Associació de Mestres Rosa Sensat.

Al llarg de tres cursos han pogut rebre formació, visitar escoles, debatre i compartir impressions uns 350 mestres, pedagogs, treballadors socials i educadors de nord a sud de Xile.

Ha estat un honor per a l'Associació de Mestres Rosa Sensat col•laborar i compartir una aposta ferma per una educació pública de la petita infància. Poder treballar el dret a l’educació i una concepció determinada sobre la infància, la participació, la democràcia, el multi-culturalisme, les comunitats originals com ara les Mapuches, ha significat un avenç en la implicació global al voltant dels drets dels infants.

Agraïm la confiança dipositada en la nostra Associació i celebrem l’aprenentatge compartit.

Eines: