';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Un article publicat a PERSPECTIVA ESCOLAR guanya el premi Pallach

dimecres, 29 març, 2017

La 13a edició dels premis Josep Pallach ha premiat, dins de l’apartat al millor article periodístic que atorga l'Ajuntament de Palafrugell, el treball “Noranta-vuit grisos” de la pedagoga i educadora social Elena Montiel, que va publicar en el número 386 de la revista PERSPECTIVA ESCOLAR.

L'article parla sobre allò que les persones acostumem a fer, i també els mestres a l’escola, que és classificar i etiquetar tots els comportaments humans, i parla també sobre el perill que, com diu l’autora, el diagnòstic pugui acabar desencadenant la malaltia: el TDAH, l’ansietat, la dislèxia, ja que “difícilment aquests nens es podran treure les etiquetes de sobre si no es mira què els passa en realitat".

El premi es va atorgar el passat 18 de març a l'Auditori dels Caputxins de Figueres, en un acte en què també es  van concedir els premis d’Experiències Educatives als projecte presentats per la Fundació d'Ajuda a Nens i Joves amb Altes Capacitats (FANJAC), i l'Institut de Gurb; i el III Premi de Narrativa Curta sobre compromís social i solidari, de l'Ajuntament de Begur, i a atorgat a les alumnes d’ESO i Batxillerat, Aina Casal, Emma Zurita.

Eines: