';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Saber parlar, el monogràfic de Perspectiva Escolar 392

dijous, 9 març, 2017

Perspectiva Escolar 392 corresponent als mesos de març i abril està dedicat a l’aprenentatge de la llengua oral formal, i la importància que tenen les competències comunicatives, sobretot les orals, en la formació integral dels nens i nenes, nois i noies. Una importància que ve determinada per la relació que hi ha entre el llenguatge i pensament i la integració en la vida social. Coordinen el número les professores Núria Carrillo, Laura Farró i Roser Martínez, membres del CESIRE – àmbit lingüístic.

Els articles que es publiquen en aquest número de la revista s’organitzen en dos grans blocs. El primer explica el model formatiu basat en la reflexió sobre la pròpia pràctica, i ofereix també unes orientacions per al treball de la llengua oral i formal a les aules. El segon bloc inclou cinc seqüències didàctiques, de diferents etapes educatives, elaborades i implementades a les aules per docents de diferents centres educatius.

Col·laboren en aquest número Montserrat Vilà, Josep M Castellà, Cristina Morales, Carme Josa, Cristina Giner, Mercè Canals, Montserrat Muntané i Victòria Hernàndez

Eines: