';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Publicada la revista "Infància" 219, la darrera de l’any

dimecres, 8 novembre, 2017

L'editorial d'Infància 219 expressa la preocupació per l’Acord de Govern del 13 de juny per a l’elaboració d’un nou decret que regularà els serveis de criança a la llar per a la petita infància. A banda, la revista inclou articles que repassen el dia a dia en una escola bressol (EBM Pam i Pipa), el disseny d’espais educatius amables i habitables (Jenny Silvente), els moments educatius de cura personal i atenció individualitzada a l’escola infantil (Cecilia Orta), la documentació a l’escola bressol (Mireia Bellapart), l’art efímer a l’escola (Angaleta Bosch), i el món de Kveta Pacovská (Cristina Àngel, Sandra Monfort, Miriam Comino, Luz Recio i Montse Colilles).

El darrer número de l’any d’Infància també publica l’entrevista a la mestra danesa Sos Bayer que va fer el periodista Pau Rodríguez, i que es va publicar al Diari de l’Educació, i hi apareixen diverses col·laboracions sobre la feina privilegiada dels mestres d’educació infantil, a càrrec de Pilar Polo i Marcos Camarzana, i de Roser Ros, “Uns apunts sobre la medicació literària” i “La ciutat vista des dels llibres”, un recull de llibres infantils i juvenils on la ciutat és la protagonista. 

La imatge de la portada és de la mestra d’escola bressol Marta Ordóñez, i mostra composicions efímeres, plenes de bellesa i sentit.     

Consulta tot el contingut i subscriu-te aquí i fes un tast d'una tria d'articles aquí

Eines: