';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Postgrau Avaluar per aprendre UOC-Rosa Sensat a partir del curs 2017-2018

divendres, 21 juliol, 2017

A partir del curs 2017-2018 l'Associació de Mestres Rosa Sensat i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ofereixen el Postgrau "Avaluar per aprendre".

L’objectiu d’aquest postgrau és preparar els mestres i professors i formar-los perquè siguin capaços d’identificar, dissenyar i implementar metodologies d’avaluació d’acord amb un procés d’ensenyament i aprenentatge basat en competències. 

Anna Espasa, directora d’aquest nou postgrau, conjuntament amb les professores Nati Cabrera i Rosa M. Mayordomo, de la UOC, i Mercè Mas, Carme Bové i Urbano Martínez, de l’AMRS, han dissenyat un postgrau que «s’adequa i s’adapta plenament a les necessitats reals dels mestres». En aquest sentit, el postgrau està format per cinc assignatures i un projecte de postgrau que parteix de la pròpia pràctica professional del mestre.

Les competències que desenvoluparan els professionals amb aquest postgrau són: a) Dissenyar programacions innovadores que integrin l’avaluació del desenvolupament de competències com un element inserit en el procés d’ensenyament i aprenentatge; b) Saber identificar, planificar i implementar models d’avaluació que s’ajustin a un grup d’alumnes específic amb una funció formativa i formadora; i c) Elaborar instruments d’avaluació que permetin dur a terme metodologies d’avaluació diferents segons les característiques del grup i les condicions d’aprenentatge.

Més informació

 

Eines: