Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Associar-se
  • Educar avui
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació
  • CAÀREM

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Oberta ja la matrícula per a l'Escola d'Estiu 2017

dimecres, 10 de maig, 2017

A partir d'avui ja pots matricular-te a la 52a Escola d’Estiu de Rosa Sensat.  Enguany serà del 3 a l'11 de juliol als instituts Infanta Isabel d’Aragó i Joan d’Àustria, tots dos a la Plaça d'Angeleta Ferrer de Barcelona. Pel que fa a la tradicional Jornada d'Educació Infantil, serà el dissabte 8 de juliol al CosmoCaixa de Barcelona amb el títol "Infancia, ética y ciudadanía". La jornada serà en castellà i com a novetat d'enguany podrà seguir-se també en directe per Internet (via streaming). 

L'Escola d'Estiu comptarà amb més d'una setantena d'activitats, entre cursos, tallers, converses i debats, i el Tema General "Un canvi educatiu inevitable. Reptes i oportunitats" se celebrarà el dilluns 3 de juliol a l'Auditori de Sant Martí, situat entre els dos instituts.

Et recomanem que consultis la web per conèixer totes les novetats de l'edició d'enguany, entre les quals hi ha tres opcions diferents de matriculació, amb hores de formació i preus diferents, i sis àmbits temàtics: metodologies amb enfocament globalitzat, atenció a la diversitat, lectura i biblioteca escolar, visual i plàstica, llengua estrangera i competència digital.

Consulta ja la web de la 52a Escola d'Estiu. 

Eines: