Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Associar-se
  • Educar avui
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació
  • CAÀREM

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

2a edició del llibre “Neurociència per a educadors”, de David Bueno

dilluns, 6 de març, 2017

Amb tant sols un mes s'ha esgotat la primera edició del llibre Neurociència per a educadors, del professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona David Bueno (176 pàgines. 19€). Aquest llibre forma part de la col·lecció Referents

Un llibre rigorós, clar i plaent, ple d’idees per meditar sobre l’ofici de ser aprenents i per explicar de quina manera els coneixements en neurociència ens poden ajudar en la nostra tasca educativa diària, a comprendre per què determinades estratègies pedagògiques funcionen i altres no, o bé per què algunes, malgrat que sembli que poden funcionar, tenen conseqüències negatives a mitjà i llarg termini.

El llibre està organitzat a través de trenta-set preguntes, agrupades en disset capítols, que reflecteixen molt bé el que es proposa al subtítol: “Tot allò que els educadors sempre han volgut saber del cervell dels seus alumnes i mai ningú s’ha atrevit a explicar-los de manera entenedora i útil”.  Esperem que en gaudiu.

Eines: