';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Novetat editorial: "Entre el vaixell i el destí. Tensions per a una nova secundària"

dilluns, 12 juny, 2017

“La Sílvia ens dibuixa una cartografia plena de llocs on mirar, on pensar, on imaginar... i ens fa preguntes que és important que ens responguem. Perquè la transformació de l’escola passa per la transformació del nostre fer i de la nostra mateixa identitat com a ”mestres de secundària”. Amb aquestes paraules Betlem Cuesta presenta el llibre “Entre el vaixell i el destí. Tensions per a una nova secundària” que ha escrit Sílvia Martínez Grau, i que s’ha publicat dins de la col·lecció Testimonis de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

El llibre presenta un seguit d’històries de canvi, viscudes per l’autora en primera persona, que volen mostrar que és possible una educació secundària diferent, tot i que “s’ha de parlar molt, amb calma i amb una certa perspectiva temporal, de com es fan aquestes transformacions, i sobretot de per què es fan”.

Sílvia Martínez (Barcelona, 1972) ha fet de professora de Matemàtiques i Ciències Naturals durant 17 anys a l’escola Cor de Maria-Sabastida de Barcelona, i actualment col•labora amb diverses universitats catalanes, assessora centres immersos en processos d’innovació i de canvi i dedica temps a la investigació educativa.

Eines: