';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Nou volum de la col·lecció Temes d'Infància: La literatura a l'educació infantil

dimecres, 25 octubre, 2017

La col·lecció "Temes d'Infància" s'amplia amb un nou volum, el 73: "La literatura a l'educació infantil" de Cristina Correro i Neus Real, membres del Grup de Recerca de Literatura Infantil i Juvenil i Educació Literària de la Universitat Autònoma de Barcelona (GRETEL). 

El llibre està pensat per a les persones que es dediquen a l'educació infantil i necessiten recursos per a la formació de petits lectors literaris. El volum té l'origen en les sessions del Grup de Treball Art i Literatura de l'Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS).

El contingut del llibre s'articula en cinc capítols, centrats en els grans components que la integren: els infants, el currículum, l'educació literària, els llibres i les pràctiques escolars,  amb la voluntat d'enllaçar els principis teòrics de l'educació literària infantil amb pràctiques efectives d'aquesta educació.

Els llibres de la col·lecció "Temes d’Infància" tant en català com en castellà combinen els aspectes pràctics amb la reflexió teòrica de l’educació infantil, dues coordenades que condueixen al debat tan necessari per construir i avançar en educació. 

Eines: