';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Nou grup de treball: L’alimentació en el context escolar

dilluns, 6 febrer, 2017

L’alimentació en el context escolar és el tema de reflexió del nou grup de treball creat a Rosa Sensat. Està coordinat per Barbara Atie Guidalli, i té com a objectiu construir un espai de debat, crítica i reflexió sobre l’alimentació a l’escola, considerant les especificitats relacionades amb les diferents etapes escolars, però també els objectius, necessitats, dificultats i reptes compartits.

El grup reflexionarà sobre allò que veritablement succeeix durant l’estona dedicada al dinar per poder ampliar l'enteniment sobre la complexitat social, estructural i organitzativa del menjar a l’escola. Serà una oportunitat per reflexionar sobre el potencial educatiu d’aquest espai-temps escolar i per intercanviar mirades i experiències que hi prenen lloc en la seva pràctica quotidiana.

La tasca de reflexió i de producció de materials és una de les activitats més significatives de l'Associació i els grups de treball en  són una de les principals eines. Actualment hi ha prop d'una vintena de grups de treball a Rosa Sensat, dividits per etapes: educació infantil, primària, secundària i comuns.

Per participar en aquest nou grup, i també en els altres, cal contactar amb la persona responsable a través del formulari que trobaràs seguint l'enllaç. I si tens alguna pregunta sobre els Grups de Treball la pots fer enviant un missatge a: grupsdetreball@rosasensat.org.

 

Eines: