Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Associar-se
  • Educar avui
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació
  • CAÀREM

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Nou grup de treball: L’alimentació en el context escolar

dilluns, 6 de febrer, 2017

L’alimentació en el context escolar és el tema de reflexió del nou grup de treball creat a Rosa Sensat. Està coordinat per Barbara Atie Guidalli, i té com a objectiu construir un espai de debat, crítica i reflexió sobre l’alimentació a l’escola, considerant les especificitats relacionades amb les diferents etapes escolars, però també els objectius, necessitats, dificultats i reptes compartits.

El grup reflexionarà sobre allò que veritablement succeeix durant l’estona dedicada al dinar per poder ampliar l'enteniment sobre la complexitat social, estructural i organitzativa del menjar a l’escola. Serà una oportunitat per reflexionar sobre el potencial educatiu d’aquest espai-temps escolar i per intercanviar mirades i experiències que hi prenen lloc en la seva pràctica quotidiana.

La tasca de reflexió i de producció de materials és una de les activitats més significatives de l'Associació i els grups de treball en  són una de les principals eines. Actualment hi ha prop d'una vintena de grups de treball a Rosa Sensat, dividits per etapes: educació infantil, primària, secundària i comuns.

Per participar en aquest nou grup, i també en els altres, cal contactar amb la persona responsable a través del formulari que trobaràs seguint l'enllaç. I si tens alguna pregunta sobre els Grups de Treball la pots fer enviant un missatge a: grupsdetreball@rosasensat.org.

 

Eines: