';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Més d'un miler de mestres i professors han participat a l'Escola d'Estiu 2012

divendres, 13 juliol, 2012

A l’Escola d’Estiu d’enguany, que ha tingut lloc del 2 al 13 de juliol, hi han participat  919 alumnes i més d'un centenar de professors. El perfil dels alumnes matriculats és el d'una dona d'entre 31 i 40 anys, resident en una població de la província de Barcelona, que té la titulació de mestra d'educació infantil o primària i que treballa en una escola pública.

En concret, les dades de l'escola indiquen que el 87,6% de les persones matriculades són dones; que un 29,4% tenen edats compreses entre els 20 i els 30 anys i un 36,2%, entre els 31 i els 40; que un 48,5% viuen en poblacions de la província de Barcelona enfront del 40,7% que ho fan a Barcelona ciutat; que el 51,4% són diplomades en educació infantil i primària, mentre que un 19,3% són llicenciades, i que treballen el 46,3% a l'escola pública, mentre que un 17,3% ho fan en un centre concertat.

Des de fa quaranta-set anys, l'Escola d'Estiu de Rosa Sensat és un referent pedagògic i formatiu per als mestres i professors de Catalunya, i la que compta amb l'oferta de cursos i la participació més elevada. Enguany s'han fet més de 70 cursos i el Tema General ha estat "L´autoritat sense autoritarisme" que ha comptat amb les conferències de Josep González Agápito, Joan Manuel del Pozo, Isaac Ravetllat, Jean Houssaye, Adolf Tobeña, Llorenç Valverde i Milagros Pérez Oliva.

Podeu veure totes les conferències al nostre canal de VIMEO, i descarregar-vos les conclusions del Tema General al final d'aquesta pàgina.

Eines: