';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

La revista "Infància" 218 conversa amb el músic i professor Lorenzo Tarducci

dimarts, 12 setembre, 2017

Per què els infants de 0 a 3 anys sembla que badin per tot?, es pregunta David Bueno en l’article que publica la revista Infància aquesta tardor. Aprenen realment alguna cosa, a aquestes edats?, continua preguntant-se el neurocientífic i autor del llibre Neurociència per a educadors, publicat per Rosa Sensat.  Doncs sí! “Des del seu naixement i fins als tres anys –afirma Bueno–, els infants aprenen les coses més importants de la seva vida, les que condicionaran més el seu caràcter i temperament quan siguin adults”.

Juntament amb aquest article de David Bueno, el número 218 d’Infància publica reportatges sobre la intervenció psicomotriu en l’etapa infantil; sobre més enllà de les parets de l’escola i l’aprofitament de l’entorn natural que envolta el centre, i la natura com a inspiració, entre d’altres. A més, la revista entrevista Lorenzo Tarducci, de l’Associació Italiana per a l’Aprenentatge Musical.

Consulta tot el sumari i subscriu-te a la web de les revistes i llegeix una tria d'articles

 

Eines: