';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

La natura a la portada del número 216 de la revista Infància

dilluns, 8 maig, 2017

La imatge de la portada del tercer número de l’any de la revista Infància, facilitada per l’Escola Bressol Municipal Caputxins de Vic, il·lustra la natura que es troba al pati de l’escola, que “converteix els espais en privilegis”, i on els infants tenen la “possibilitat de mantenir un diàleg sensible amb els materials que ens regala la natura”. 

El número 216 d’Infància publica entre d’altres articles de la mestra tallerista de Reggio Emilia, Mara Davolí sobre “Educar per a la creativitat”, David Paricio, de l’Espai Familiar del Raval de Barcelona sobre “Noves estructures familiars i la necessitat de tenir espais per compartir” i del psicòleg clínic, Pablo García Túnez, sobre “Per què es porten malament els infants?”.

A més, el mestre durant més de dues dècades a Reggio Emilia, Gino Ferri, és el protagonista de l’entrevista d’aquest número de la revista. Una entrevista feta per la Natalie Catuogno, autora del blog de l’Escola Taller Carambola de São Paulo (Brasil).

Pots consultar tot el sumari de la revista i dels números anteriors a la web.

Eines: