';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

La formació de Rosa Sensat per preparar les oposicions per a mestres i professors

dimarts, 7 novembre, 2017

Les activitats de preparació de les oposicions per a mestres i professors d‘escola pública són una modalitat de formació que, per les seves característiques, són diferents a d’altres formats que es realitzen a l’Associació de Mestres Rosa Sensat, fonamentats en la llarga trajectòria dins de la renovació pedagògica de la nostra institució que conjuga aquells elements vinculats a una pràctica educativa de qualitat i –a la vegada– el coneixement i domini d’elements teòrics i científics.

La particularitat que més identifica aquesta proposta de formació la trobem en la personalització que ha de fer cada participant, tant del procés de preparació com dels materials i la documentació que es prepara. L’equip de Rosa Sensat que treballa en aquesta preparació d’oposicions entenem i defensem que la personalització és l’element competitiu clau en un procés de selecció com aquest.

Per tant, cal tenir present que es parteix d’una decisió personal que obre un procés de reflexió i formació personal i professional que es fonamenta en la pròpia formació inicial i en la pròpia experiència educativa.

Així doncs, des de l’Associació de Mestres Rosa Sensat oferim la formació FER DE MESTRE/A AVUI – FER DE PROFESSOR/A AVUI que té com a objectiu prioritari la superació de les proves d’oposició per a fer de mestre a l’escola pública.

 

Eines: