Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Associar-se
  • Educar avui
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació
  • CAÀREM

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Ja pots consultar el Programa de la 52a Escola d'Estiu

dijous, 20 de abril, 2017

Aquí tens el Programa de la 52a Escola d’Estiu de Rosa Sensat, que enguany serà del 3 a l'11 de juliol. El dimecres 3 de maig començarà el període d'inscripcions pel que fa a les persones associades, i el dimecres 10 de maig per a tothom.

L'Escola d'Estiu 2017 comptarà amb més d'una setantena d'activitats, entre cursos, tallers, converses, la Jornada Internacional d’Educació Infantil "Infància, ètica i ciutadania", dissabte 8 de juliol, i el Tema General "Un canvi educatiu invevitable. Reptes i oportunitats" el dilluns 3 de juliol.

Pel que fa aI lloc de realització de l'escola, es repeteix el de l'any passat, l’Institut Infanta Isabel d’Aragó, i s'amplia  a l’Institut del costat, el Joan d’Àustria, tots dos a la Plaça d'Angeleta Ferrer, al barri de Sant Martí de Provençals de Barcelona.

Com pots veure, encara tenim el cartell en construcció, perquè enguany l'està fent un grup de noies i nois del Casal Jove Atles integrat del Casal dels Infants del Raval, a través d’un procés creatiu i participatiu molt engrescador, i amb un projecte de co-disseny amb un grup de dissenyadors de l’empresa Designit. I tot això liderat per l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics de Barcelona (ADG-FAD).

Consulta i imprimeix el programa en pdf
Consulta la web de la 52a Escola d'Estiu

Eines: