';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Coneix La Granera, tria de llibres per joves!

dilluns, 10 desembre, 2018

El curs passat vam iniciar unes trobades amb el professorat de secundària que volia conèixer una mica més a fons els llibres recomanats a El Garbell de la Biblioteca de Rosa Sensat. L’experiència va ser molt enriquidora i volem continuar amb el format de “passar l’escombra” per les recomanacions del curs amb una recopilació que anomenem La Granera i que recull el millor dels garbells del curs 2017-2018.

La diversitat a les aules és tan gran que cal un acostament individual a cada estudiant per presentar les propostes que el faran més lector. Però la diversitat també la trobem entre la producció editorial, tot i les modes que veiem brillar als taulells de les llibreries més generalistes. Si volem arribar a tots els estudiants haurem de conèixer el fons de la biblioteca i establir territoris i itineraris que ens faran moure per les lleixes de llibreries i biblioteques trobant els llibres més adequats i donar resposta a les diferents estratègies lectores que es dissenyen des dels centres.

Les recomanacions que trobareu en aquesta Granera són orientatives. Si voleu tenir llistes més exhaustives, no dubteu en posar-vos en contacte amb la biblioteca de Rosa Sensat. Desitgem que tant des de l’escola com des de les biblioteques escolars se’n pugui fer difusió i us sigui de gran interès als mestres i també a les famílies. 

Per a la compra dels llibres ressenyats a El Garbell podeu accedir a la llibreria virtual Quins llibres de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

Podeu descarregar aquí la Granera del curs 2017-2018.

Bones lectures!

 

Eines: