';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Et proposem un tastet: Repensant el pati de l’escola. Espais que dialoguen

dimecres, 7 desembre, 2016

Repensant el pati de l’escola. Espais que dialoguen és el títol del nou tastet que et proposem per a l'any vinent, els dissabtes 4, 11 i  18 de febrer i 4 de març, de 10 a 13 hores.

Com organitzem l’espai exterior de l’escola? Com repensem els materials, el temps i l’actitud de l’adult? Us proposem quatre sessions en forma de tastets, que recullen les experiències, així com el procés de reflexió i de canvi, que han seguit algunes escoles del nostre territori.

Cadascuna de les sessions, que tindran certa independència entre elles, se centrarà en un bloc temàtic, i es faran a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis, l'Escola Bressol Municipal Caputxins de Vic, la Casa dels infants la Muntanyeta de Castelldefels, i a la seu de Rosa Sensat a Barcelona. Recorda que "Els Tastets" són propostes d’entre tres i quatre sessions de 3/4 hores cadascuna al voltant d'un mateix fil temàtic, a les quals t'hi pots inscriure d'una en una o a totes (un tastet sencer).

En concet, aquest tastet està estructurat en 12 hores lectives més 3 hores de treball personal. El treball personal serà l’elaboració d’una documentació relacionada amb una de les quatre sessions.

El preu del tastet sencer és de 81€ sòcies i socis, 91€, subscriptores i subscriptors, i 101€ la resta. Pel que fa al preu de cadascuna de les sessions si es fan per separat és de 22€ sòcies i socis, 25€ subscriptors i subscriptores, i 28€ la resta. Més informació i inscripcions a la web de formació.

Eines: