Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Associar-se
  • Educar avui
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació
  • CAÀREM

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Et proposem un tastet: Repensant el pati de l’escola. Espais que dialoguen

dimecres, 7 de desembre, 2016

Repensant el pati de l’escola. Espais que dialoguen és el títol del nou tastet que et proposem per a l'any vinent, els dissabtes 4, 11 i  18 de febrer i 4 de març, de 10 a 13 hores.

Com organitzem l’espai exterior de l’escola? Com repensem els materials, el temps i l’actitud de l’adult? Us proposem quatre sessions en forma de tastets, que recullen les experiències, així com el procés de reflexió i de canvi, que han seguit algunes escoles del nostre territori.

Cadascuna de les sessions, que tindran certa independència entre elles, se centrarà en un bloc temàtic, i es faran a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis, l'Escola Bressol Municipal Caputxins de Vic, la Casa dels infants la Muntanyeta de Castelldefels, i a la seu de Rosa Sensat a Barcelona. Recorda que "Els Tastets" són propostes d’entre tres i quatre sessions de 3/4 hores cadascuna al voltant d'un mateix fil temàtic, a les quals t'hi pots inscriure d'una en una o a totes (un tastet sencer).

En concet, aquest tastet està estructurat en 12 hores lectives més 3 hores de treball personal. El treball personal serà l’elaboració d’una documentació relacionada amb una de les quatre sessions.

El preu del tastet sencer és de 81€ sòcies i socis, 91€, subscriptores i subscriptors, i 101€ la resta. Pel que fa al preu de cadascuna de les sessions si es fan per separat és de 22€ sòcies i socis, 25€ subscriptors i subscriptores, i 28€ la resta. Més informació i inscripcions a la web de formació.

Eines: