';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

L'1 d'octubre va finalitzar el termini de presentació de candidatures al Premi de Pedagogia

dijous, 28 setembre, 2017

El passat 1 d'octubre va finalitzar el termini de presentació de candidatures a la 37a edició del Premi Marta Mata de Pedagogia. El premi té com a objectiu promoure, reconèixer i donar a conèixer el treball renovador de mestres, professors i altres educadors que, en equip o individualment, contribueixin a la millora de l’educació i a enfortir la renovació pedagògica.

El Premi consisteix en l'edició de l'obra guanyadora en llengua catalana i castellana.

Els treballs que es presentin, que han de tenir una extensió màxima de 250.000 caràcters amb espais inclosos, s'han de fer arribar per correu electrònic, en suport digital i tancats en format PDF (no s’acceptaran treballs en suport paper) per correu electrònic a l’adreça publicacions@rosasensat.org

Els treballs han de ser originals, inèdits, realitzats per mestres procedents de tot l'Estat Espanyol i Llatinoamèrica, i redactats en qualsevol de les seves llengües, i han de donar a conèixer una experiència que comporti una millora de la pràctica educativa.

El Premi compta amb la col·laboració de la Fundació Artur Martorell, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.

I si vols conèixer i guadir amb els títols dels anteriors premis, pots adquirir-los a la nostra web.

Eines: