';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Llegeix cada dia el Diari de la 52a Escola d’Estiu

dimecres, 28 juny, 2017

Des de dilluns 3 de juliol, i fins dimecres 12 informa't de la 52a Escola d'Estiu a través del diari que elaborem conjuntament amb el Diari de l'Educació, i amb la col·laboració d'estudiants en pràctiques de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna. 

Mil cinc-cents mestres i professors, més del doble que l'any passat, participen a la 52a Escola d’Estiu de Rosa Sensat, que enguany compta amb més de 70 activitats formatives i un Tema General, avui dilluns, dedicat a reflexionar sobre el canvi educatiu, reptes i oportunitats, amb l'antopòleg Manuel Delgado, i les professores Meritxell Bonàs i Anna Quintanas.

Entre les novetats d’enguany hi ha una proposta formativa singular “Compartim i construïm el canvi educatiu. Repensant l’educació avui” creada conjuntament per Rosa Sensat, Xarxes per al Canvi i Escola Nova 21, i oberta a tots els mestres que han iniciat projectes de canvi en les seves escoles, i que treballen en xarxa amb d'altres centres.

Com l’any passat, hi ha programades dues converses obertes a tothom per aprofundir en el tema general, dimecres 5 de juliol i dilluns 10, entre Xavier Celorrio i Xavier Besalú, i Neus Sanmartí i Jaume Funes, respectivament. 

Dilluns 10, a les 17.45 hores.  tindrà lloc la lectura de les conclusions del Tema General i l’acte de cloenda, que comptarà amb l'assistència de la Consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz.  

Totes les activitats de la 52a Escola d’Estiu tenen lloc als instituts Infanta Isabel d’Aragó i Joan d’Àustria (Plaça Angeleta Ferrer, s/n de Barcelona), menys els cursos "Amb quins llibres...? Per a qui...? Per a què...? O com fer el cim de piràmides, plans i projectes lectors" i "Llegim àlbums sense paraules: zooms, circulars, metamorfosis i àlbums corals" que es fan a la Biblioteca de Rosa Sensat (Avinguda de les Drassanes, 3, de Barcelona).

 

 

Eines: