';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Curs gratuït "Estimar la bicicleta a l’escola i a l’institut"

dimarts, 31 octubre, 2017

T’oferim, amb la col·laboració de Biciclot, una formació gratuïta per promoure l’ús de la bicicleta a l’escola i a l’institut, i fer d’ella una eina transformadora de la nostra ciutat. Es tracta de 10 hores en dues sessions, els dissabtes 2 i 16 de desembre, de 9 a 14 hores.

La formació pretén ser una aproximació a la situació actual urbanística i normativa respecte a la bicicleta; informar dels últims treballs de promoció de la mobilitat en bicicleta als centres escolars; oferir instruments per a diagnosticar les possibilitats de realitzar activitats en bicicleta al centre i de promoure’n el seu ús, oferint recursos i idees per a un dia a dia més sostenible.

Els formadors són Haritz Ferrando, enginyer, formador i consultor en Mobilitat Sostenible, Membre del Secretariat de la organització estatal Con Bici durant nombrosos anys, autor de diversos estudis, programes i publicacions, referits a la promoció de la bicicleta, i Xavier Prat, llicenciat en Ciències Biològiques, formador i coordinador del projecte de promoció de la bici, tant a nivell adult com en edat escolar de Biciclot; amb 30 anys d’experiència com a formador en circulació urbana en bicicleta de forma segura i cívica i redactor dels diversos programes educatius. President de la CEFCU (Coordinadora estatal de entidades y empresas de formación en ciclismo urbano).

Per apuntar-te al curs cal saber anar en bicicleta, portar roba i calçat adequat per anar en bicicleta, i treballar a nivell mecànic.

La primera sessió serà a la seu de Rosa Sensat (Avinguda de les Drassanes, 3, Barcelona) i la segona es realitzarà a les instal•lacions de BiciHub (Carrer Pere IV 58. Barcelona). Durant aquesta segona sessió, cada participant ha de portar la seva bicicleta i casc. En el cas que això suposi un problema, des de Biciclot es podrà prestar el material necessari (bicicleta i casc). Podeu contactar amb nosaltres si esteu en aquesta situació (formacio@rosasensat.org).

Pots inscriure’t aquí.

Eines: