';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Contra les desigualtats socials, monogràfic de PERSPECTIVA ESCOLAR 371

dimecres, 4 setembre, 2013

El número de setembre/octubre de PERPECTIVA ESCOLAR afronta el tema de les desigualtats socials en l’educació en l’actual situació de crisi, retallades i modificacions  educatives  que suposen una involució en el camí recorregut fins ara a Catalunya i a Espanya.  També tracta la lluita diària i permanent de moltes escoles i instituts per donar sentit i contingut a la igualtat.

El número compta amb articles, entre d’altres, de Xavier Bonal (Les desigualtats educatives i la crisi), Rosa Maria García (Desigualtats de gènere a l’escola), Ramon Sitjà (Vint anys de treball per l’equilibri escolar i la cohesió social), Joan Torrent Marcè (El viatge cap a l’escola inclusiva), i Joan Maria Girona (Treballar amb les diferències, combatre les desigualtats).

La revista també conté una entrevista amb el Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, on parla de la creixent pobresa i desigualtat a Catalunya.

Eines: