';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Apunta't a la Festa de Rosa Sensat

dimecres, 17 octubre, 2018

La Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya ha esta una gran distinció per l'Associació de Mestres Rosa Sensat, fruit de l'èxit col·lectiu per una millora de l'educació del país. Per agraïr l'esforç de tots, des de Rosa Sensat, estem preparant una gran festa on no hi pots faltar.

La jornada se celebrarà el proper dia 10 de novembre, de les 11h fins a les 14h del migidia, al Museu Marítim de Barcelona. Comptarà amb una diversitat d'activitats simultànies per passar un matí festiu, i també reivindicatiu, compromesos amb l'educació pública i en defensa dels drets dels Infants, un reconeixement als infants i joves entorn al Dia Universal dels Drets dels Infants.

Podràs gaudir de debats pedagògics, actuacions musicals, visita a l'exposició del mestre Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar, contacontes i... moltes activitats més! Així que no t'ho perdis i apunta't amb els teus amics i familiars a la Festa de Rosa Sensat a través del FORMULARI

Eines: