';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

4a edició del llibre "Neurociència per a educadors" de David Bueno

dijous, 20 juliol, 2017

El llibre Neurociència per a educadors, del professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona David Bueno (176 pàgines. 19€) ja ha arribat a la seva 4a edició en tant sols sis mesos, i continua figurant entre els llibres d'assaig en català més venunts dels darrers mesos. 

El  llibre del David Bueno és rigorós, clar i plaent, ple d’idees per meditar sobre l’ofici de ser aprenents i per explicar de quina manera els coneixements en neurociència ens poden ajudar en la nostra tasca educativa diària, a comprendre per què determinades estratègies pedagògiques funcionen i altres no, o bé per què algunes, malgrat que sembli que poden funcionar, tenen conseqüències negatives a mitjà i llarg termini.

El llibre està organitzat a través de trenta-set preguntes, agrupades en disset capítols, que reflecteixen molt bé el que es proposa al subtítol: “Tot allò que els educadors sempre han volgut saber del cervell dels seus alumnes i mai ningú s’ha atrevit a explicar-los de manera entenedora i útil”.  Esperem que en gaudiu.

 

Eines: