';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Serveis

Com puc trobar els documents que hi ha a la biblioteca?

Catàleg informatitzat

La informatització del catàleg de la Biblioteca Rosa Sensat s'inicià a l'any 1990. Hi consten tots els llibres dels fons publicats a partir d'aquesta data i el buidatge de revistes a partir del 1995. També hi són al catàleg informatitzat tots els documents del fons històric.

Catàleg manual

Hi consten els documents publicats abans de l'any 1990 (autors i obres anònimes, sistemàtic de matèries, col•leccions, ...), així com les fitxes del buidat d’articles de les principals revistes d’educació ordenades per matèries des de l'any 1974 fins el 1995.

Servei de préstec

Com funciona el servei de préstec?    

El servei de préstec de la Biblioteca Rosa Sensat té per objectiu facilitar la consulta del fons documental als socis i lectors de la biblioteca, així com a altres entitats amb les quals té conveni.

El carnet de soci de Rosa Sensat inclou tots els serveis de la biblioteca. També hi ha la possibilitat de fer-se el carnet de lector de la biblioteca.

Quants documents es poden agafar en préstec i per quant temps?

Servei d'Informació Bibliogràfica?

El Servei d'Informació Bibliogràfica facilita la cerca d’informació o documentació que es necessiti per a la docència, investigació i la formació, sigui o no a la biblioteca, així com per resoldre qualsevol dubte que es pugui tenir relacionat amb el funcionament i l'ús dels catàlegs i dels serveis o recursos de la biblioteca.

Aquest servei es pot obtenir a la biblioteca dins dels horaris que està oberta.

Préstec interbibliotecari?

És un servei que dóna la possibilitat d'oferir materials del nostre fons a altres biblioteques que estan consorciades al Catàleg Col·lectiu de Biblioteques Universitàries de Catalunya. Els documents es poden demanar a través de correu electrònic o d'un formulari.

D'altra banda els lectors de la nostra biblioteca poden accedir a documents de què no disposem al nostre fons, però que podem demanar en préstec a altres biblioteques. Per poder realitzar aquest servei heu d'adreçar-vos al personal de la biblioteca

Condicions

La durada del préstec interbibliotecari per a lectors de la biblioteca és de 30  dies. Per a les biblioteques que ho demanin, el préstec serà de 30 dies amb possibilitat de renovació.

Horari d'atenció als lectors
De dilluns a dijous: de 16 a 20 h
Divendres: de 10'30 a 14 h
Dissabtes: de 9 a 14 h
i mitjançant consultes telefòniques o per correu electrònic fora d’aquest horari.

Av. de les Drassanes, 3
08001 Barcelona
Telèfons: 934 817 259 / 934 817 370
Correu electrònic: biblioteca@rosasensat.org

Eines: