';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Seminari de bibliografia infantil i juvenil

El Seminari de bibliografia infantil i juvenil de Rosa Sensat està format per una vintena de professionals de diferents disciplines: bibliotecàries,  pedagogs, mestres i professors que es reuneixen setmanalment a la biblioteca de l’associació per tal de llegir, valorar, classificar i recomanar les novetats editorials infantils i juvenils tenint en compte la qualitat literària i/o científica del llibre.  

Els títols seleccionats, classificats per edats i tipologies i amb comentaris,  es presenten periòdicament agrupats mitjançant un catàleg, que pot ser consultat a través de la web, i també serveixen per formar part de la tria dels llibres que s'ofereixen a la botiga digital quinsllibres.org.

Des del començament del seminari, als anys seixanta, s'ha anat elaborant una base de dades amb tots els llibres treballats, que actualment ja compta amb més de vint mil títols.

Membres del Seminari

Emma Bosch, Dolors Carrió, Montse Codina, Montse Colilles, Teresa Font, Mariona Garcia, Xavier Graells, Anna Herranz, Mercè Laplana, Assumpció Lissón, Cecília Lladó, Meritxell Margarit, Miquel Massaguer, Carme Pardo, Jordi Parés, Laura Parés, Amàlia Ramoneda, Núria Sagarra, Françoise Samuel-Lajeneusse, Mariona Trabal, Sadurní Tudela i  Montserrat Valero.

Eines: