';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Recrea

RECREA és un projecte que té com a finalitat el reciclatge creatiu de materials fora d'ús i que facilita a les escoles recursos per a una activitat rica i transformadora, evita el malbaratament d'objectes i posa a l'abast noves possibilitats de comunicació i creativitat.

És també un proposta educativa, ecològica i econòmica que posa en relació el món de la cultura i de l'escola amb el món empresarial. Aquest treball dóna com a resultat un rebost que recull productes no perfectes, objectes inicialment sense valor, sortits de les empreses i del món artesanal i que es posen a l'abast dels mestres.

Després d’un temps en el qual RECREA ha estat tancat, reprenem el projecte.

L’experiència d’aquests anys ens ha portat a fer canvis en la proposta actual. En aquesta nova fase, l’ús dels materials RECREA només s’adreça als mestres que hagin fet el curs de formació de la formadora, Mara Davoli, Educar en la creativitat. RECREA. Bellesa i invenció per a l’ús ètic i creatiu dels materials (ja tancat). 

Amb el suport de:

Eines: