';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Per una nova educació pública

És la declaració d'un compromís que vam prendre col·lectivament a l'Escola d'Estiu del 2005 i que es concreta en:

Fer realitat els deu punts que conté, amb la voluntat d'avançar des de cada una de les nostres escoles, pobles, ciutats i països per aprofundir en les nostres pràctiques, en les nostres múltiples coordinacions i intercanvis de pensament i acció pedagògica i social de la nova Europa de la ciutadania, una Europa oberta, plural, optimista, creativa, plena d'esperances i de projectes de futur, una Europa sense fronteres entre els països que avui la configuren, i solidària amb el món.

Vetllar de manera coordinada perquè les reformes i les polítiques educatives en cada un dels nostres països i a la Unió Europea avancin per enfortir els drets dels infants i dels joves com a ciutadans, més enllà de la necessària provisió de recursos humans i materials.

Uns compromisos que ens permeten tenir una renovada esperança en el futur, fer visible la utopia compartida, la de la nova educació pública.

Barcelona, 14 de juliol de 2005

Eines: