';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Oposicions

 

Les activitats de preparació de les oposicions per a mestres i professors d‘escola pública són una modalitat de formació que, per les seves característiques, són diferents a d’altres formats que es realitzen a l’Associació de Mestres Rosa Sensat, fonamentats en la llarga trajectòria dins de la renovació pedagògica de la nostra institució que conjuga aquells elements vinculats a una pràctica educativa de qualitat i –a la vegada– el coneixement i domini d’elements teòrics i científics.

La particularitat que més identifica aquesta proposta de formació la trobem en la personalització que ha de fer cada participant, tant del procés de preparació com dels materials i la documentació que es prepara. L’equip de Rosa Sensat que treballa en aquesta preparació d’oposicions entenem i defensem que la personalització és l’element competitiu clau en un procés de selecció com aquest.

Per tant, cal tenir present que es parteix d’una decisió personal que obre un procés de reflexió i formació personal i professional que es fonamenta en la pròpia formació inicial i en la pròpia experiència educativa.

 

Previsió de places de properes convocatòries

Font: Departament d'Ensenyament
Dades actualitzades 1.3.2018

 

 

Formacions curs 2018 - 2019

 

 

 

Accedeix a la documentació de la formació i a l'espai de comunicació amb les formadores i participants:

 

 

 

Si vols que t'avisem en cas que obrim altres propostes de formació d'oposicions, recorda que pots deixar-nos les teves dades al formulari  que trobaràs CLICANT AQUÍ

 


** NOTA: Segons l'Ordre ENS/248/2012 de 20 d'agost, les activitats per a les que es sol·licita reconeixement per part del Departament d'Ensenyament no han d'estar relacionades amb la preparació de les proves d'accés a concursos, oposicions o amb la preparació de qualsevol prova per obtenir acreditacions i/o titulacions oficials. Per tant, la formació de preparació d'oposicions no està reconeguda.

Eines: