';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Jornada Recrea

 

 

La jornada s'emmarca en el Projecte Recrea, creat per Rosa Sensat l'any 2003. La seva finalitat és el reciclatge creatiu de materials fora d'ús i que facilita recursos per a una activitat rica i transformadora, evita el malbaratament d'objectes i posa a l'abast noves possibilitats de comunicació i creativitat.

Recrea, vol fomentar la cultura de la reutilització i el reciclatge, així com contribuir a la formació, la millora i l'actualització pedagògica dels professionals de l'educació, tot oferint propostes que promoguin la creació artística i cultural amb materials singulars.

Preu jornada: 22 € socis, 24 € subscriptors, 26 € altres

Inscripció a la jornada


Què és el projecte formatiu?

El projecte formatiu és una proposta per als centres educatius que tingueu interès a aprofundir sobre l'ús creatiu de materials inespecífics, de rebuig o reciclats. Les places són limitades.

Qui pot participar?

Pot participar qualsevol escola (escola bressol, educació primària o secundària) que estigui interessada a reflexionar sobre les potencialitats creatives de materials inespecífics.

Què inclou la participació en tot el projecte?

La inscripció al projecte formatiu complet inclou:

Dues inscripcions a la jornada del dissabte 4 de novembre.

Participació a dues propostes formatives, en format taller, que es faran els dies 13 de desembre de 2017 i 26 de gener de 2018. En aquestes dues propostes podran participar un màxim de cinc persones de cada centre educatiu:

  • o 13 de desembre, de 18 a 20 h. Dominis expressius i els processos de creació a l'escola i a l'institut.
  • o 26 de gener, de 18 a 20 h. La cultura de la reutilització a l'escola. Creació d'un rebost amb material inespecífic.
  • o Realització d'un projecte de creació artística amb materials de rebuig. Durant la jornada del dissabte 4 de novembre us explicarem amb més detall quina és la proposta artística que cada centre ha d'elaborar.

La inscripció al projecte sencer té un cost de 125 € per centre educatiu, i es farà per estricte ordre d'arribada de sol·licituds.

Preu projecte formatiu (només per escoles): 125 €

Inscripció al projecte formatiu

 

Eines: