';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Jornada Escola Inclusiva

 

L’escola inclusiva és sobretot una posició política, un projecte ètic.
Josep Maria Jarque

Vindrà que la paraula «escola» tindrà un significat universal i no caldrà que l’acompanyem d’adjectius com ara «activa», «catalana», «inclusiva»...
Jordi Badiella

Dia: Dissabte 20 de gener de 2018, de 9 a 14 hores
Lloc: Avinguda de les Drassanes, 3. 08001 Barcelona

Què entenem per escola inclusiva? Quins reptes ens planteja avui? L’escola inclusiva a Catalunya és possible i necessària.

Una escola que acull, que atén de manera integral infants i joves, que és capaç de generar canvis en ella mateixa per tal de poder acollir la diversitat. La diversitat entesa com un valor en si mateix, que ens permet avançar i que ens fa pensar l’escola i l’institut de manera flexible, oberta a les necessitats de totes aquelles persones que s’hi troben.

PROGRAMA

9 h Acollida

9.30 - 11 h
La in-clusiva, l’ex-clusiva, els re-cursos i els pre-textos
Efrèn Carbonell

11 - 11.30 h
Esmorzar

11.30 – 13 h
Presentació d’experiències
      Georgina Sala. Escola Els Xiprers, Barcelona
      Mercè Juan. Escola Camí del Mig, Mataró
      Mercè Gil, Institut Fort Pius, Barcelona

13 – 14 h
De les special needs del Warnock report, a les NESE del decret d'inclusiva. 40 anys
Francesc Mena

 

Efrèn Carbonell, llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació, és actualment director de la Fundació Aspasim i fa de professor en diversos màsters universitaris sobre educació inclusiva.

Francesc Mena, mestre i orientador en centre, CRE ONCE i EAP Sant Martí. Docent al Màster de formació del professorat de secundària i al Màster de psicopedagogia, Universitat de Barcelona. Autor de diverses publicacions pedagògiques.

Preu jornada: 24 € socis, 26 € subscriptors, 28 € altres
Preu jornada+llibre: "Escoles inclusives, escoles de futur" d'Efrèn Carbonell (39 € socis, 41 € subscriptors, 43 € altres)

(IMPORTANT: si has optat per Jornada+llibre, el dia de la jornada, en el moment de acreditar-te, porta el full de pagament de la inscripció i el teu DNI per poder lliurar-te el llibre)

Inscripció Jornada + llibre 

Inscripció només Jornada

 

Eines: