';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Grup Educació Secundària

Per participar als grups de treball contacta amb la persona responsable del grup que t'interessa. La podràs triar dins el formulari que trobaràs seguint l'enllaç.  ​I si tens una pregunta general sobre els grups  la pots fer enviant un missatge a grupsdetreball@rosasensat.org

Treballem per projectes a l'educació secundària
Coordina:  Àgueda Redondo Vilagines

Darrerament ha augment l’interès per les metodologies innovadores a l’educació secundària.  En molts centres estan apareixent inquietuds per introduir canvis pedagògics. Moltes vegades, però, la manca de temps, coordinació i referents fa que aquestes inquietuds no es puguin dur a terme. En aquest grup de treball volem fomentar la reflexió i el debat, així com compartir experiències i materials amb centres que ja treballen de forma innovadora, tot fent xarxa entre els docents que volen fer el canvi als seus centres.

GRICCSO. Grup de recerca i investigació en el currículum de ciències socials
Coordina: Carles Anguera Cecarols

GRICCSO és un grup de docents que ensenya ciències socials en diferents nivells educatius (primària, secundària i universitat). L’experiència docent ens ha permès poder pensar i repensar l'ensenyament de les ciències socials des de dins el centre escolar i des de dins la universitat, conscients que cal seleccionar els continguts, perquè el saber és extens i complex i el temps és limitat.
La finalitat del grup és reflexionar sobre el què i el com d'ensenyar ciències socials, per formar ciutadans responsables, participatius, solidaris i autònoms, capaços de prendre compromisos i d’interpretar críticament la societat, tot actuant per aconseguir un món millor.

Eines: