Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació
  • EP!MESTRES
  • CAÀREM

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Grup Educació Primària

Per participar als grups de treball contacta amb la persona responsable del grup que t'interessa. La podràs triar dins el formulari que trobaràs seguint l'enllaç.  ​I si tens una pregunta general sobre els grups  la pots fer enviant un missatge a grupsdetreball@rosasensat.org

a+a+. Grup d'innovació didàctica de matemàtiques a Infantil, Primària i Educació Especial
Coordina: Josep Callís Franco
La filosofia del grup se centra en utilitzar la matemàtica com a recurs d'innovació i transformació educativa, així com també entendre-la com a eina de formació personal i social vers una mentalitat crítica i democràtica. A través d’aquesta reflexió, es vol potenciar el canvi conceptual de la matemàtica (aprofundint en una metodologia més activa, vivencial i lúdica) i el procés metodològic i didàctic del seu aprenentatge, tot treballant des d’un enfocament interdisciplinari.

Passió per la lectura
Coordina:  Jaume Centelles Pastor
El grup de treball “passió per la lectura” es reuneix periòdicament a l’Associació de mestres Rosa Sensat. Ens mou l’interès per facilitar a l’escola els millors llibres i la manera de treballar-los. Cada curs s’elaboren uns materials dels quals se n’han pogut aprofitar molts mestres de les escoles de Catalunya.
Conscients que l'infant ha de ser el protagonista del seu aprenentatge, pretenem a través de la selecció de bons llibres, fer dels alumnes uns lectors que siguin capaços d'entendre, de relacionar, de trobar i de comparar les informacions, i sobretot que es vagin afeccionant a la lectura recreativa i com a font de plaer.

Eines: