';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Formació en centre

Som a prop teu!

Què t’oferim?

La formació en centre és una formació personalitzada i a mida, que s’adapta a les necessitats i als interessos de cada centre o institució.

Des de Rosa Sensat us ajudem a dissenyar la formació específica que us resulti més adequada pel vostre centre; oferint-vos una planificació pensada en la vostra situació i context, ajustant-nos a les vostres expectatives.

Oferim un ampli ventall de formació sobre diferents continguts pedagògics i didàctics, actuals i innovadors. Aquesta formació està adreçada a centres, institucions i entitats educatives, associacions de mares i pares i ajuntaments, entre altres.

Algunes de les modalitats que oferim són:

Assessorament pedagògic (modalitat presencial o semipresencial)
Assessorament pedagògic, econòmic, legal i arquitectònic per a la creació o gestió de centres educatius.
Xerrades.
Tallers adreçats a famílies.

Vetllem per la qualitat de la formació, oferint formadors amb una gran experiència i contacte amb la realitat de les escoles i centres educatius.

Quins són els seus avantatges?

La formació en centre permet al formador conèixer de primera mà la realitat de l’equip, dels espais i de l’entorn, ja que es realitza al centre o entitat que ho sol•licita. Aquest fet ajuda a fer una planificació adaptada a les necessitats del centre i a elaborar els continguts concrets a partir de la reflexió de la pràctica educativa.

L’horari, el calendari i el lloc s’estableix d’acord amb les preferències del centre.

Gestionem la bonificació

Rosa Sensat, juntament amb l’Acadèmia 3.0, ofereix un servei de gestió de la bonificació de la formació. Aquesta bonificació, mitjançant la Fundació Tripartita, permet recuperar de manera parcial o total el cost de la formació als centres de titularitat privada o escoles bressol gestionades externament. També és el cas de les persones que presten serveis a les escoles (monitors, vetlladors...)

Demana’ns més informació si t’interessa aquesta opció.

Oferta exclusiva

I per agrair-te per haver participat en una formació en centre, t’oferim la possibilitat de subscriure’t a alguna de les nostres revistes (Infància, Infancia en castellà o Perspectiva Escolar) amb el 50% de reducció durant el primer any, o et regalem 250 crèdits a l'espai virtual de revistes, per accedir via online als articles i revistes que s'han publicat fins ara.

Per escollir la subscripció que millor s’adigui a les teves necessitats i interessos, pots fer un cop d’ull a http://www2.rosasensat.org/revistes

Per realitzar la subscripció o demanar els crèdits, envia'ns un correu a subscripcions@rosasensat.org. Només has de comentar que heu participat aquest curs en una formació en centre.
 

Com contactar?

Contacta amb nosaltres si vols rebre més informació, a través del correu electrònic encentre@rosasensat.org o del telèfon 93 481 72 56 (atenció dimarts i dijous).

Eines: