';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Formació a distància

 

La formació a través de la plataforma Webinar és una formació a distància però a temps real.

Si vols participar a la formació, cal que t'inscriguis seguint el procediment habitual de matriculació a les propostes que oferim. Uns dies abans de l'inici de la formació rebràs un correu electrònic amb un enllaç que és important que conservis, doncs a través d'ell podràs accedir a la plataforma utilitzada per dur a terme el curs: la plataforma Webinar. Aquesta, requereix una bona connexió a internet i que l'ordinador disposi d'àudio. També requereix la instal·lació gratuïta del programa que permet fer-la funcionar al teu ordinador (només cal instal·lar-lo una vegada). Donat que la instal·lació del programa pot trigar uns minuts, és important tenir-ho en compte per calcular el temps abans que comenci la sessió. És important poder connectar-se una mica abans de l'inici de la sessió per a comprovar que tot funcioni correctament. La plataforma únicament està activa durant les sessions de Webinar.

 

Les propostes per a l'Escola d'Hivern 2019

 

Acompanyar en el joc lliure

Proposta per reflexionar sobre quines experiències aporta el joc lliure als infants i com podem recolzar l'activitat per donar valor als processos i descobriments. El joc lliure ofereix a l'infant la possibilitat de viure's competent, l'experiència d'autonomia en les diferents iniciatives i en el poder observar el resultat, la conseqüència de la pròpia acció.

Quin paper tenim doncs les persones educadores a l'acompanyar? Pensem temps, espais i materials per oferir espais i vivències riques i quines són les tasques que hem de realitzar durant el dia per ajudar als infants a ser protagonistes dels seus processos tenint en compte les necessitats reals individuals i de grup, pensem sobre el respecte a les necessitats individuals i l'espai col·lectiu...

Espai per ser, espai per conviure!

Formadora: Alidé Tremoleda
Durada: 10 hores
Dates: dilluns 25 de febrer, 4, 11, 18 i 25 de març de 2019
Horari: de 18 a 20 hores
Observacions: la formació es farà en castellà

Preu: 54 € soci/sòcia , 67 € no socis/sòcies

Inscripcions

Eines: