Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Associar-se
  • Educar avui
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació
  • CAÀREM

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Els Tastets

"Els Tastets" són propostes d’entre tres i quatre sessions de 3/4 hores cadascuna al voltant d'un mateix fil temàtic, a les quals t'hi pots inscriure d'una en una o a totes (un tastet sencer).

Tastet: Quina pedagogia habita els ambients

Dissabtes 11, 18 i  25 de març i 1 d’abril de 2017, de 10 a 13 hores.

Què entenem quan parlem d’ambients d’aprenentatge? El treball per ambients pot esdevenir una oportunitat per reflexionar sobre el concepte d’infant i el paper de l’adult, sobre com organitzem l’espai i els materials per tal de poder avançar cap a una nova manera d’entendre l’escola.

Us proposem quatre sessions en forma de tastets, que recullen les experiències, així com el procés de reflexió i de canvi, que han seguit algunes escoles del nostre territori. Cadascuna de les sessions, que tindran certa independència entre elles, se centrarà en un bloc temàtic.

El tastet està estructurat en 12 hores lectives més 3 hores de treball personal. El treball personal serà l’elaboració d’una documentació relacionada amb una de les quatre sessions.

Preu tastet sencer: 81€ sòcies i socis, 91€ subscriptores i subscriptors, i 101€ la resta. PLACES EXHAURIDES. OBERTA LLISTA D'ESPERA

Preu de cadascuna de les sessions si es fan per separat és de 22€ sòcies i socis, 25€ subscriptors i subscriptores, i 28€ la resta. 

Totes les sessions es duran a terme a la seu de l'Associació (Av. Drassanes, 3. 08001 Barcelona)

Les sessions que formen part del tastet són:

11 de març - Una passejada pels ambients a l'escola dels Encants PLACES EXHAURIDES. OBERTA LLISTA D'ESPERA

18 de març - Experimentació, creativitat i aprenentatge  PLACES EXHAURIDES. OBERTA LLISTA D'ESPERA

25 de març - Fent aprenem! PLACES EXHAURIDES. OBERTA LLISTA D'ESPERA

1 d'abril - Com acompanyem la diversitat en els ambients INSCRIPCIÓ

 

Eines: