Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Associar-se
  • Educar avui
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació
  • CAÀREM

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Curs LÓVA

L'Òpera, un vehicle d'aprenentatge

El curs està dirigit a mestres de primària i professors de secundària que desitgen convertir durant un curs escolar complet la seva classe en una companyia que crea, produeix i estrena la seva pròpia òpera. El projecte, basat en el desenvolupament emocional, permet integrar el desenvolupament de diverses competències dins de l'horari escolar. En el curs es viu el mateix procés que es va a proposar a la classe, inclòs l'estrena de la teva pròpia òpera enfront del públic.

Olga Moreno és mestra del CEIP Joaquín Costa de Madrid. Ha treballat aquest curs amb la setena companyia d'òpera creada dins del projecte LÓVA en el seu centre i a més ha participat en dues companyies d'òperes LÓVA creades per adults.

Natalia Sanz Miguel és educadora i facilitadora de gestió de grups i creacions col·lectives. Va desenvolupar LÓVA en el centre Pare Piquer de Madrid en 2º de l'ESO amb 50 joves en 2015 i aquest curs ho ha fet amb un grup en el municipi del Boalo. Ha realitzat formació de LÓVA a Lisboa i ha dirigit el taller de jocs en la Companyia Nacional de Dansa.

Observacions:

La formació es realitza amb la col·laboració de Projecte Lóva

Les sessions seran en castellà.

Lloc de realització:

La formació, els dies 3, 4, 5, 7, 8, 10 i 11, es realitzarà en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona (La Rambla, 51-59. Barcelona). El dia 6 de juliol es farà a la sala d'actes de Rosa Sensat.

Preu: 362 € soci/sòcia, 453 € no socis/sòcies i 407 € subscriptor/a

INSCRIPCIÓ

 

Eines: