';

Associació de Mestres Rosa Sensat

  • Educar avui
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Butlletí

RS és el butlletí digital de Rosa Sensat. Si el vols rebre envia'ns la teva adreça de correu electrònic. Moltes gràcies.

Congrés Internacional d'Educació Infantil

L’Associació de Mestres Rosa Sensat, juntament amb les revistes Infància, Infancia,  Infancia en Europa i Infancia Latinoamericana, va organitzar els dies 30 de juny i 1 de juliol de 2012 el "Congrés Internacional d'Educació Infantil: El dret a l'educació que volem, una escola que acull, que es construeix, que es repensa...” amb la voluntat de fer evident que per garantir el dret a l’educació a les nenes i els nens de 0 a 6 anys, cal una oferta educativa que es fonamenti en el respecte i la dignitat de la infància.

El Congrés va comptar amb participació de mestres i educadors d'Amèrica Llatina i Europa, i va combinar cinc ponències en plenari, sis taules rodones simultànies, deu grups de presentació d’experiències, i grups de debat sobre una proposta de manifest.

Abans del Congrés es van organitzar tres visites d’estudi a  escoles infantils de Catalunya,  Pistoia (Itàlia) i Århus (Dinamarca)

En aquesta mateixa pàgina podeu descarregar-vos el pdf amb el Manifest i veure íntegrament els vídeos de les conferències.

Eines: