';

Asociación de Maestros Rosa Sensat

  • EP!MESTRES
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Boletín

RS es el boletín digital de Rosa Sensat. Si quieres recibirlo envianos tu dirección de correo electrónico. Muchas gracias.

Trobada del col·lectiu del CEPEPC

Viernes, 22 Febrero, 2019

El proper dijous, 4 d'abril de 2019, a l'Associació de Mestres Rosa Sensat, acollim una trobada de membres de Col·lectiu d'Escoles Per l'Escola Pública Catalana.

Convocatòria:

Fa molts anys que no ens retrobem (i això que ens havíem arribat a reunir gairebé cada mes!), moltes escoles ja han complert més de mig segle de vida, i alguns dels companys i companyes ja no estan entre nosaltres. Ja era hora que algú ens tornés a convocar després de tants anys, oi?

Volem fer una trobada per fer-nos un íntim petit homenatge, aprofitar per fer memòria d'aquelles persones que ens han deixat, en especial d'en Carles Martínez que sempre va estar al capdavant del timó, per reconèixer el mèrit i la constància de les estimades Anna Piguillem, Carme Suaz i de totes aquelles persones que van posar-se a la Junta Coordinadora en temps difícils, i per presentar-vos la proposta de publicació sobre el CEPEPC que deixi constància escrita de la història i del projecte de renovació pedagògica que va representar aquest col·lectiu per al conjunt de l'educació catalana.

Ens agradarà retrobar-nos i xerrar tot prenent una copa de cava. Us hi esperem!

Feu arribar aquesta informació a totes aquelles persones que hi podrien estar interessades. Gràcies!

 

Llegiu aquí la Breu Història del CEPEPC que vam publicar al Diari de l'Escola d'Estiu de 2013!

 

Dia: dijous 4 d'abril de 2019
Hora: 18h
Lloc: Sala d'actes de Rosa Sensat (Avda. de les Drassanes 3, Barcelona)

Amb el suport de RELLA, l'Associació de Mestres Rosa Sensat i la FMRPC.

Herramientas: