';

Asociación de Maestros Rosa Sensat

  • EP!MESTRES
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Boletín

RS es el boletín digital de Rosa Sensat. Si quieres recibirlo envianos tu dirección de correo electrónico. Muchas gracias.

Marta Guzman i David Altimir nous membres de l’Executiva

Lunes, 19 Junio, 2017

L’Assemblea General de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, celebrada aquest dissabte 17 de juny, ha escollit a Marta Guzman (Tresorera) i David Altimir (Secretari) com a nous membres de l’Executiva de l’entitat, en substitució de Maria Vinuesa i Rosa Ferrer.  L’Executiva es completa amb la presidenta Francina Martí. 

Per la seva banda, també s’incorporen a la Junta Rectora de l’entitat,  a més dels dos nous membres de l’Executiva,  Rosa Ferrer i Sílvia Martínez , en substitució d’Eva Jansà i Esther Derch, i renova el seu mandat Jaume Funes.  La Rectora està integrada a més per Jana Alentorn,  Lluïsa Terrades, Sílvia Morón, Cristina Correro i Clara Salido.

Els nous càrrecs, tant de l’Executiva com de la Rectora, seran efectius a partir del proper 1 de setembre, menys el de la tresorera Marta Guzman, que ho és a partir d'avui mateix, dilluns 19 de juny. 

L’Assemblea també va aprovar per àmplia majoria  la Memòria i el tancament econòmic del 2016, així com el Pla de Treball i el Pressupost del 2017.

Herramientas: