';

Asociación de Maestros Rosa Sensat

  • EP!MESTRES
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Boletín

RS es el boletín digital de Rosa Sensat. Si quieres recibirlo envianos tu dirección de correo electrónico. Muchas gracias.

Qui som a Recrea

Aquesta idea parteix del coneixement del centre REMIDA  a la ciutat de Reggio Emilia, a Itàlia, que està en funcionament des de l'any 1996. És a partir de la seva filosofia i de l'adaptació al nostre context que hem fet realitat una idea nova: RECREA.

Ja des de l'any 2003 a Rosa Sensat s'ha treballat per fer possible aquest projecte. Un treball fruit d'un programa europeu sobre l'estudi de possibilitats d'ocupació en el temps lliure va posar els fonaments del que avui és una realitat. En aquesta primera recerca hi va participar un grup de persones vinculades a l'Associació i també a altres àmbits de treball com ara l'educació fora escola, artistes i artesans i també del món empresarial.

A l'actualitat l'equip està compost per professionals de diferents disciplines, mestres, pedagogs, artistes i persones voluntàries. Aquest grup és totalment obert a l'entrada d'altres persones que espontàniament hi vulguin participar.

Herramientas: