';

Asociación de Maestros Rosa Sensat

  • EP!MESTRES
  • Associar-se
  • Quinsllibres
  • El Blog del Diari de l'Educació

Boletín

RS es el boletín digital de Rosa Sensat. Si quieres recibirlo envianos tu dirección de correo electrónico. Muchas gracias.

Grup d'Educació Primària

Per participar als grups de treball contacta amb la persona responsable del grup que t'interessa. La podràs triar dins el formulari que trobaràs seguint l'enllaç.  ​I si tens una pregunta general sobre els grups  la pots fer enviant un missatge a grupsdetreball@rosasensat.org

 

a+a+. Grup d'innovació didàctica de matemàtiques a Infantil, Primària i Educació Especial

Coordina: Josep Callís Franco

La filosofia del grup se centra en utilitzar la matemàtica com a recurs d'innovació i transformació educativa, així com també entendre-la com a eina de formació personal i social vers una mentalitat crítica i democràtica. A través d’aquesta reflexió, es vol potenciar el canvi conceptual de la matemàtica (aprofundint en una metodologia més activa, vivencial i lúdica) i el procés metodològic i didàctic del seu aprenentatge, tot treballant des d’un enfocament interdisciplinari.

 

Passió per la lectura

Coordina:  Jaume Centelles Pastor

El grup de treball “passió per la lectura” es reuneix periòdicament a l’Associació de mestres Rosa Sensat. Ens mou l’interès per facilitar a l’escola els millors llibres i la manera de treballar-los. Cada curs s’elaboren uns materials dels quals se n’han pogut aprofitar molts mestres de les escoles de Catalunya.
Conscients que l'infant ha de ser el protagonista del seu aprenentatge, pretenem a través de la selecció de bons llibres, fer dels alumnes uns lectors que siguin capaços d'entendre, de relacionar, de trobar i de comparar les informacions, i sobretot que es vagin afeccionant a la lectura recreativa i com a font de plaer.

 

Pràctiques inclusives. Mesures i suports per a la inclusió

Coordina: Gemma Alsina Masmitjà

Grup obert a mestres d'infantil i primària i professionals dels serveis educatius que vulguin avançar en propostes pràctiques per crear contextos educatius inclusius, on la diferència sigui considerada un valor.

Herramientas: